Onlinecoachning-klienter
 

Här kan ni läsa om några av de jag coachat, både online- och tävlingscoachning.

Emelie Bonin

Jag har haft Lee som coach sen början av 2015. Bilderna på hur hans tränings och kostupplägg talar tydligt om hur duktig han är på att hitta vad som passar min kropp. Han har gjort underverk och fått mig i en form man bara kan drömma om.

Men det är inte hans fantastiska tränings- och kostupplägg som gör honom till en sjukt bra coach, utan det är att han ser och tar hand om hela individen. Han lyssnar på en, tar en enorm hänsyn till hur man mår mentalt och ser till så att allt fungerar på det mentala planet tillsammans med träning och kost. Han stöttar och peppar när det är tungt och gläds med en när det går bra.

Den kommunikationen jag haft med Lee har gjort att vi hittat en väg där jag kunnat må bra under hård träning och tuff diet. Utan att må bra hade jag aldrig kunnat nå dit jag gjort, inte bara upp på scen som segrare utan även att resa mig efter svår sjukdom och ta mig tillbaka till ett hälsosamt och starkare jag än någonsin.

Det är lätt att hjälpa till i medvind men Lee har visat sin enorma kompetens när det varit som allra tuffast för mig (och säkert lite tufft för honom också). Lee är min träningsmentor, mitt bollplank och en en av mina största träningsmotivationskällor.

Olle Lapuhs

Att bli coachade av Lee för min tävlingssatsning i Men's Physique är det bästa jag har gjort! Genom veckolig kontakt stämde vi av hur allt hade gått och om det är något som behövde ändras. Varje vecka såg bara bättre och bättre ut vilket resulterade i att jag vann tävlingen jag ställde upp i.

Lee är väldigt nogrann i sina scheman och förklarade varför de var uppbyggda som det var. Vilket var viktigt för mig då jag inte bara vill stirra blint och inte förstå vad jag gör.

Då kontakten är en stor del i det hela så måste jag säga att det var mycket bättre än hade förväntat mig. Vi skötte det mesta via Facebook-chatten och det blev som att prata med vilken kompis som helst. Rekommenderas starkt!

Resultat: Vinnare Decembercupen 2015
Vikt: - 12,7 kg
Midja: -14 cm (66cm!)

 

Erik Lindström

Onlinecoachningen har fungerat riktigt bra med Lee. Trots att jag har massa matallergier har vi kunnat snickra ihop en diet som fungerat väldigt bra. Vi har haft kontakt varje vecka i 12 veckor och justerat maten eftersom och jag har fått nya träningsupplägg kontinuerligt vilket gjort att jag hållit motivationen på topp. Har varierat tung styrketräning med skidåkning( min cardio ). Inte nog med att Lee har kunskapen så är han riktigt trevlig och snäll som få! Jag är mer än nöjd!

Resultat: 
Vikt: -7kg
Midja: -12cm 

Sebastian Aronsson

Det var första tävlingen för mig och mina polare (Oscar & William Wiklund ). Vi kom med i Team BMR med två coacher, Lee var en av dem. Vid första teamträffen i Sthlm tog Lee riktigt bra hand om oss norrländska grabbar. Han är riktigt jordnära och tar sig tiden att förstå sina atleter. Att ha Lees support gjorde hela tävlingsupplevelsen en riktigt kul resa! Stort tack!

Oscar Wiklund

Mitt mål var att nå drömform till tävlingsdebuten. Tack vare Lee's kunskaper och personliga kost/träningsupplägg nådde jag till slut min drömform. Det var en rolig resa och en riktigt häftig känsla!

William Wiklund
 

Att få ett skräddarsytt tränings- och kostschema var verkligen perfekt. Detta tillsammans med Lees kontinuerliga stöd gjorde dieten till en rolig och lärorik resa!

Ida Lundmark

Under min tävlingssatsning mot SM i Athletiv Fitness hjälpte Lee mig med coachningen. Jag fick hjälp med både tränings och matprogram. Både maten och träningen var under hela perioden väldigt varierad vilket gjorde att jag höll motivationen uppe. Vi hade en bra kommunikation genom hela upplägget och en snabb återkoppling när det behövdes. Jag känner mig väldigt nöjd med coachningen och Lee hjälpte mig att nå mina mål!

Resultat:
3:a SM Athletic Fitness 2015


 

Nicklas Öhrvall

Jag kontaktade Lee i slutet på mars med frågan om han ville hjälpa mig inför tävlingar i höst . Vi drog igång i början av april med kost och träningsupplägg , då var målet att gå upp några kilo så allt var en ren kost i veckorna , väldigt fritt på helgerna. I början av juni så drog vi igång städade bort de fria helgerna.

Till skillnad från tidigare dieter så körde vi ingen kardio alls till en början allt var lugnt och metodiskt. Kosten var perfekt upplagd just för mig , mycket kolhydrater som gjorde att jag kunde träna riktigt hårt!

I mitten av september så var det dags för tyngre Classic , väl där hade jag slipat fram vad dittills var min bästa form och vi tog ett silver ! Två veckor senare var det dags för Sm där var formen något vassare men där räckte jag inte till i storlek.

Men en summering av allt är att det har varit min bästa diet av alla gånger jag har gjort tävlingssatsningar! Antalet ”dåliga” dagar har varit få för att vara på tävlingsdiet.

Resultat:
2:a Tyngre Classic VI

Shivan Abdulla

Jag vill tacka dig jätte mycket för du valde att hjälpa mig nå mina mål inom träningen. Länge ville jag vara med på tävling och komma till mitt livsform, du gav mig motivation och visade mig hur och vad jag behövde för att nå mina mål.

Det som du hjälpte mig med var att börja för det är alltid svårt att ta första steget till ett bättre och hälsosamare liv, du gav mig svar på alla frågor inom träning och motivation, du gjorde så jag fick allt som behövdes för att lyckas.

Idag så är jag mer motiverad och har nya mål som jag vill nå, nu har jag fått bättre självkänsla och att vill jag nå mina mål så är det möjligt, steg för steg och dag för dag. 

Är båda glad och tacksam att du ville hjälpa mig och få mig till en gladre och hälsosamare person.

Resultat:
3:a Tyngre Classic VI

Johan Winnered

Jag har nu haft kontakt med Lee sedan våren 2017. Under den här tiden har han lagt upp både kost och träning samt coachat mig mot tävling,

I år blev det Tyngreclassic6 och han hjälpte mig till min bästa form hittills. Lee är mycket professionell och kunnig gällande träning och kost och man märker verkligen att han finner glädje i att hjälpa människor nå sina mål. Han är grymt schysst, ödmjuk och bara allmänt trevlig och tar sig verkligen tid att lyssna på vad man vill ha och hur man mår.

Jag kommer fortsätta coachas av Lee kommande år och jag ser verkligen fram emot att se hur det kommer gå under 2018. Jag har ju den bästa coachen så det kan ju inte bli annat än bra.

Julia Hedberg & Luisa Pozuelos

Det senaste året har vi verkligen viljat satsa inom crossfit, för oss gäller det att maximera ALLT, även kosten. Lee har hjälpt oss att lägga om kosten för att vi vill öka vår prestation, vi vill kunna träna hårt utan att känna att våran energinivå försvinner under passet och att kroppen kan återhämta sig bättre om man äter rätt mat och rätt mängd.

På bara några veckor kunde vi se skillnad och även känna att energin inte tog slut lika snabbt, vi orkar mer och känner oss betydligt starkare under träningspassen. Vi kan nu säga att vi har hittat en bra balans mellan träning och kost och det har vi Lee att tacka för!

Julia Hedberg Luisa Pozuelos